Alkossunk egy saját erdőt!

A születésnap olyan nap az ember életében, amikor évente legalább egyszer minden szerettünk ránk figyel! Egy nap, ami csak rólunk szól. A karácsony vagy a húsvét is szuper: együtt a család, szeretetben, békében, gyertyafényben, míg az utóbbi a tavasz érkezését hirdeti. De a születésnap olyan érdem anyának és gyermekének, amit leginkább csak ketten értek el! S hiába, hogy a gyermeket köszöntik, ez mégiscsak a kettejük ünnepe.

Most én is egy gyermekként állok előttetek, akinek hamarosan itt a születésnapja. Szeretném ezt a napot veletek közösen ünnepelni egy jótett keretein belül. 

Alkossunk erdőt együtt!

Minden évben már hónapokkal korábban izgatottan várom a születésnapomat. Nem a sok csinos masnival átkötött ajándék, vagy a közösségi oldalakon érkező megszámlálhatatlan üzenet miatt. Sokkal inkább azért, hogy a barátaim, a családom, a kollégáim és minden ismerősöm segítségével valami jót tegyek. Évek óta már, én és a kis csapatom, a nekem szánt ajándékok árát valami jó célra forgatom.

Idén a 10 millió Fa Alapítvány tevékenységéhez járulunk hozzá.

A 10 millió Fa közösség célja 10 millió fa elültetése Magyarországon. 1 fő - 1 fa, így lesz meg a 10 millió fa!

Korábban mentettünk már kiscicát, adományoztunk száznál is több plüssállatot, segítettünk az árva gyerkőcök rekreációjában vagy a kóbor kutyusok étkeztetésében. Idén viszont a bolygónk megmentése mellett teszem le a voksom és ismeretlen ismerősként, barátként, családomként vagy ismerős ismerőseként kérlek arra, hogy csatlakozz a 2024-es projektemhez és alkossunk együtt saját erdőt. 

Ahová, ha megnőnek a csemeték, akár közösen is ellátogathatunk! Mit szólsz? Velem tartasz? Csak néhány kattintás és csupán két tábla csoki + a csomagolóanyag ára.

Egy csemete elültetése átlagosan 3500 Ft-ba kerül.

Szeretettel Vica

Tolvaj Vica

Legyen saját erdőnk és tegyünk egy lépést a bolygónk megmentése érdekében!

Összeg

Igen, ajándékozok egy fát!

Szeretnék rendszeres tájékoztatást kapni a 10 Millió Fa Alapítvány tevékenységéről, feliratkozom a Zöld levelekre!

Elfogadom az adatlezelési tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!