LEGYEN ERDŐ A FA ALATT

AJÁNDÉKOZZATOK EGYMÁSNAK, ERDŐT!!!

Ti is úgy vagytok vele, hogy egyfelől alig várjátok a karácsonyt, másfelől előre fáztok a tömegtől, a fölösleges csili-vili kacatoktól, hogy valódi ajándékozás helyett ez az időszak leginkább a fogyasztás ünnepe?

Mi ehelyett tudunk mutatni egy személyes, szívmelengető, egyben a globális felelősségvállalásunk szempontjából értékes megoldást.

Nem kell sorban állni, nem kell csomagolni, nem lesz túl kicsi vagy túl nagy, nem szaporítja a fölösleges tárgyak számát, nem foglal helyet, mégis kézzelfogható és átnyújtható.

Ajándékozzatok egymásnak jövőt, reményt!

Idén a közös Karácsony-erdőnk a Bezerédi Legelőerdőben szökken majd szárba. Az ott cseperedő fákat ajándékozhatjátok most egymásnak. A Zala gyönyörű dombjai közt található, legelőn, Dani és Eszter környezettudatos gazdálkodást folytatnak. Vegyes korú, biodiverzitás növelő, az egykori természetes állapot visszaállítását célzó, klímavédelmi és nem fakitermelésre ültetett erdőt telepítünk közösen, mely egyben az ott legelő marháknak is árnyékot fog nyújtani. Minden ajándék ültetés mellé személyre szabható fát ábrázoló digitális grafikát küldünk, amely az ajándék fa tanúsítványa, s kinyomtatva beteheted a fa alá.

Ajándékozz Erdőt!

Összeg

Beszállok

Keresztnév

Vezetéknév

Email cím megadása

Telefonszám megadása (opcionális)

Megismertem az adatkezelési tájékoztatót

Fizetési mód

Kártya adatok