Legyen erdő a fa alatt!

Ajándékozz erdőt szeretteidnek és mindenkinek, aki szereti!

Te is azt várod a decemberi hajsza közben, mikor rogyhatsz le végre pihenni a karácsonyfa alá? Persze tele bűntudattal, mert idén is túl sokat költöttél felejthető ajándékokra, és főleg mert alig maradt erőd azokra, akikért ezt az egészet hősiesen végigcsináltad. Van egy ötletünk, hogyan szakíthatsz ezzel az ésszerűtlen hagyománnyal, ha szeretnél!

Elvileg a karácsony még mindig a szeretet, nem pedig a fogyasztás ünnepe – akármit is vetít a plázák csillogó világa. A karácsonyfa alatti ücsörgés pedig csak pár napig tart – egy zöld, lombos erdőben viszont akár egész évben üldögélhetsz és kirándulhatsz a szeretteiddel.

Lepd meg őket karácsonyra az erdő élményével! Ez nekik, neked és az egész Földnek jó, mert a fák hűséges barátaink a biodiverzitás és klímaválság kezelésében.

Idén karácsony alkalmából egy ligetes-cserjés erdővel zöldítjük Monorierdőt, hogy aztán sok-sok karácsonyon át sétálhassanak lombos fái között az emberek – köztük te. Mindezt a védett Bogárzó rét szomszédságában, segítve a tájra jellemző erdősztepp növényzet helyreálllítását és dúsítását. 

A támogatásodból elültetett fák geolokációját elküldjük neked, amit ajándékként továbbíthatsz karácsonykor szeretteidnek. (Persze ki is nyomtathatod, de a papírhoz fát kell vágni, az meg a Föld nevű bolygó szerint nem annyira jó ötlet, mint fát ültetni.)

Amikor pedig már lombosodik közösségi erdőcskénk, szuper kirándulós program lehet együtt megkeresni a fáitokat, és elégedetten megpihenni alattuk. Mások közös csillagot választanak, te viszont egy lépéssel továbbmehetsz: fát ültethetsz azoknak, akiket szeretsz!

Számold össze, hány embernek szeretnél fát ajándékozni (akár magadat is beleértve), és válassz támogatási összeget! 

Egy csemete elültetése átlagosan 3500 Ft-ba kerül.

Ajándékozz erdőt szeretteidnek!

Összeg

Igen, ajándékozok egy fát!

Szeretnék rendszeres tájékoztatást kapni a 10 Millió Fa Alapítvány tevékenységéről, feliratkozom a Zöld levelekre!

Elfogadom az adatlezelési tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez!

Fizetési mód

Kártya részletek