Ütközések

ADOMÁNYOZZ! GÖRGESS LE!

Napi vers, heti költő!

Elindult az Ütközések, kortárs költők napi vers csatornája.

Az első évadban 15 költő közel 200 versét és írását adjuk közre. Több millió forintot költöttünk rá, hogy ez eljusson hozzád, ma ennyire futja. Azonban nagyon fontosnak tartjuk, hogy legyen folytatás. Ezért számítunk rád is, ezért számítunk a támogatásodra.

Légy kultúrált!

Meggyőződésünk, hogy a kultúra és különösképpen a versek, segítenek megtalálni és kifejezni identitásukat. Verseink tükrözik, ki vagyunk, honnan jöttünk, és milyen értékeket vallunk. Az általuk közvetített érzelmek és tapasztalatok lehetővé teszik hogy jobban belelássunk egymás életébe, gondolataiba, érzéseibe. Ez biztosan elősegíti az empátiát és a mélyebb megértést a különböző társadalmi csoportok, tehát egymás iránt. 

Légy érző! 

De nem csak másokat ismerünk meg jobban, hanem magunkat is.

A versek megismerése gazdagítja a nyelvi készségeiket, kibővíti a szókincsünket és fejleszti a kommunikációs képességünket. Ezek nélkülözhetetlenek a társadalmi interakciókban és a kulturális örökség továbbörökítésében. Ez ma rendkívül hasznos lehet, hiszen az azonos kulturális hátterű emberek könnyebben kapcsolódnak egymáshoz, ami által erősödik a közösségi érzés. Erre ma nagy szükség van hazánkban határon innen és túl.

Légy egészséges!

Azonban nem csak a hazának hasznos ha ismered a kortárs irodalmat, hanem neked személyesen is.

A versek katarzis-források, amelyek segítik az érzelmi kiegyensúlyozottságod elérését. A költészet képes kifejezni az örömöt, a szomorúságot, a szerelmet és a fájdalmat, ezzel hozzájárulva az emocionális egészségedhez. Fogyassz verset minden nap!

Legyen szép minden körülötted! 

A versek hozzájárulnak az élet szépségének és értékének felfedezéséhez. Az Ütközések segítenek meglátni és értékelni a mindennapi életben rejlő szépséget és értéket, ezáltal emelve a te, de a társadalom életminőségét is.

Légy mecénás!

A fentiek miatt tartjuk fontosnak, hogy legyen folytatás. Támogasd az Ütközéseket akár csak 2000 forinttal. Ha nincs pénzed, de jónak és fontosnak tartod, hogy legyen, kérünk, oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt!

Támogass havi rendszerességgel!

Reméljük neked is megfelel, ha inkább havonta egy kisebb összeggel támogatod a csatorna jövőjét, mint ha egy nagyobbal. Talán kevésbé megterhelő a több kicsi, mint az egy nagy. 

Nekünk biztosan jobb a havi rendszerességű fix támogatás, mert így jobban tervezhetőek a havi fix kiadások, ezért ezt preferáljuk. Ha mégis az egy nagyobb összeg mellett döntenél, természetesen módodban áll, ebben az esetben kattints az egyszeri támogatás fülre. Bármelyiket is választod, itt leiratkozhatsz bármikor.

Az Ütközések kezdeményezője Juhász Péter, a gyártó cég a Macskafogó Kft, ahova akár közvetlenül is utalhatsz támogatást. Lényeges, hogy írd be a megjegyzés rovatba: “ütközések”.

Közvetlen utaláshoz a következő adatokra van szükséged:

Cég: Macskafogó Kft

Bankszámlaszám (CIB): 10702019-68282352-51100005

IBAN: HU46 1070 2019 6828 2352 5110 0005

Köszönjük a segítségedet!

Ha további információra van szükséged, vagy észrevételed van, írj az utkozesek@utkozesek.hu címre.

Összeg

Adományozás formája

Fizetési módok

Kártya adatai