Ha megteheted, segítsd az erőszak áldozatainak jogérvényesítését!

Egyszeri 3000 Ft-os adományod hozzájárul ahhoz, hogy a jogsegélyvonalunk továbbra is ingyenesen működhessen, és a bántalmazott nők hozzájussanak olyan jogi tájékoztatáshoz, aminek birtokában felkészültebben vághatnak neki a jogredszer útvesztőjének és a megterhelő eljárásoknak saját és gyerekeik jogainak védelmében.

Egyszeri 6000 Ft-os adományod a Nőjogi Perselybe kerülve segíthet azoknak a bántalmazott nőknek, akiket a bíróság azért kötelez illetékek és bírságok megfizetésére, mert nem akarják kényszeríteni gyereküket, hogy a bántalmazó apával találkozzanak.

Egyszeri 18 000 Ft-os adományodnak köszönhetően 20 kamasz vehet részt kedvezményesen olyan erőszak-megelőző foglalkozáson, ahol a párkapcsolati erőszak figyelmeztető jeleiről és a kölcsönös beleegyezés fontosságáról tanulhatnak.

Havi rendszerességű adományoddal biztosabb alapokra kerül a szervezetünk, például bővíthetjük a jogsegélyvonalunk ügyeleti idejét, hogy a nők elleni erőszak áldozatai minden jogi kérdésre választ kapjanak.

A PATENT Egyesületben azért dolgozunk, hogy a nők megfelelő támogatást és védelmet kapjanak alapvető emberi jogaik érvényesítése során. Hosszútávú célunk hozzájárulni a nőket érő erőszak és elnyomás minden formájának felszámolásához – ez pedig csak közös erővel lehetséges!

TÁMOGASD ADOMÁNYODDAL A NŐK ELLENI ERŐSZAK ÁLDOZATAINAK JOGÉRVÉNYESÍTÉSÉT, TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!

Támogatás összege:

Támogatás típusa:

Fizetési mód:

Kártya adatok: