Új erőt Zuglónak! Támogasd te is Sudár Orsolyát a 13. Körzet képviselőjének!

Sudár Orsolya vagyok, zuglói lakos, a Szikra Mozgalom alapító tagja, a Szikra Mozgalom jelöltje a 13-as zuglói körzetben a Momentum, a Civil Zugló, és a Marég Egyesület közös támogatásával. 

A Füredi utcai lakótelep szívügyem, büszkén és bátorsággal fogom képviselni az itt élőket. Azért fogok dolgozni, hogy a személyes és közös tereink is élhetőbbek, biztonságosabbak legyenek. 

A körzetben a lakásfelújítási programot, a sokakat érintő önkormányzati lakásprogramot fogom elsőként átvizsgálni, és megújítani!

A körzetben a szakrendelők kérdése kritikus, azért fogok dolgozni, hogy azok önkormányzati tulajdonban maradhassanak!

Köztereink felújításáért, zöldítéséért fogok dolgozni: gyalogos, családbarát körzetet fogok építen.

Szakértőként tudom, hogy kéne működnie a városnak ahhoz, hogy mint biztonságban, otthon, közösségben érezhessük magunkat benne. Zuglói lakosként pedig azért dolgozom, hogy nem csak a sajátom, hanem mindannyiunk környezete olyan legyen, amire büszkék lehetünk, ami mindannyiunknak szól! 

Támogasd a kampányom, hogy mindezt elérhessem! A Szikra nem párt, nincs rengeteg pénzünk kampányra, viszont szükségünk van papírra, ollóra, a közösségi eseményekhez szükséges eszközökre! 

Támogatsz abban, hogy a közösségért szervezhessek?

A tranzakciók a Stripe  Stripe Payments Europe, Ltd. (C/O A&L Goodbody, Ifsc, North Wall Quay, Dublin) szolgáltatón keresztül történnek, amely adatkezelési tájékoztatója itt található.

Támogasd Sudár Orsolyát!

Összeg

HUF

Fizetési mód